Вибірка за ключовим словом «продукти»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ ЕЭК ООН ECE/TRADE/326:2007 Яловичина. Туші та відруби. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН ECE/TRADE/326:2004, IDT)772.00 грн917.00 грн
2. ДСТУ 8720:2017 Вироби ковбасні та продукти з м’яса. Методи визначення мікробного забруднення736.00 грн864.00 грн
3. ДСТУ ISO 14050:2016 (ISO 14050:2009, IDT) Екологічне управління. Словник термінів616.00 грн731.00 грн
4. ДСТУ ЕЭК ООН ECE/AGR/135:2007 Свинина. Туші та відруби. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН ECE/AGR/135:2007, IDT)604.00 грн718.00 грн
5. ДСТУ 7999:2015 Продукти харчові. Методи визначання молочнокислих бактерій537.00 грн638.00 грн
6. ДСТУ 2567:2007 Цукрове виробництво. Терміни та визначення понять526.00 грн625.00 грн
7. ДСТУ 8104:2015 Яйця харчові, продукти яєчні. Методи визначення мікробіологічних показників481.00 грн571.00 грн
8. ДСТУ EN 454:2016 (EN 454:2014, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі планетарні. Вимоги щодо безпеки та гігієни425.50 грн499.50 грн
9. ДСТУ 7357:2013 Молоко та молочні продукти. Методи мікробіологічного контролювання425.00 грн505.00 грн
10. ДСТУ ISO 707:2002 Молоко та молочні продукти. Настанови з відбирання проб (ISO 707:1997, IDT)392.00 грн465.00 грн
11. ДСТУ 4488:2005 Нафта і нафтопродукти. Методи відбирання проб 369.00 грн438.00 грн
12. ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови347.00 грн412.00 грн
13. ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови336.00 грн399.00 грн
14. ДСТУ 8397:2015 Молоко і молочні продукти. Методи якісного визначання антибіотиків, сульфаніламідів та інших інгібіторів324.00 грн385.00 грн
15. ДСТУ ISO 5555:2003 Жири та олії тваринні і рослинні. Відбір проб (ISO 5555:1991, IDT)313.00 грн372.00 грн
16. ДСТУ EN 15035:2010 Котли опалювальні. Спеціальні вимоги щодо котлів на рідкому паливі номінальною тепловою потужністю не більше ніж 70 кВт, із закритою камерою згоряння (EN 15035:2006, IDT)310.50 грн364.50 грн
17. ДСТУ 8044:2015 Угіддя природні кормові. Методи визначення продуктивності302.00 грн359.00 грн
18. ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови291.00 грн345.00 грн
19. ДСТУ 7539:2014 Якість ґрунту. Оцінювання продуктивної здатності земельних ресурсів за агроґрунтовими потенціалами природної та ефективної родючості. Порядок та правила виконання280.00 грн332.00 грн
20. ДСТУ EN 13771-2:2013 Компресори та конденсатори для охолодження. Методи випробування з перевіряння робочих характеристик. Частина 2. Агрегати компресорно-конденсаторні (EN 13771-2:2007, IDT)268.00 грн319.00 грн
21. ДСТУ EN 12824:2004 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення Salmonella (EN 12824:1997, IDT)268.00 грн319.00 грн
22. ДСТУ EN 1751-2001 Системи вентиляції і кондиціонування повітря. Повітророзподільники. Аеродинамічні випробування дроселів і клапанів (ЕN 1751:1998, IDТ)257.00 грн305.00 грн
23. ДСТУ ISO 7002:2006 Продукти сільськогосподарські харчові. Схема стандартного методу відбирання проб з партії (ISO 7002:1986, IDT)257.00 грн305.00 грн
24. ДСТУ ISO 6639-4:2007 Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 4. Прискорені методи (ISO 6639-4:1987, IDT)253.00 грн297.00 грн
25. ДСТУ ISO 5538:2004 Молоко та молочні продукти. Відбирання проб. Контроль за якісними ознаками (ISO 5538:1987, IDT)246.00 грн292.00 грн
26. ДСТУ ISO 11290-1:2003 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення та підрахування Listeria monocytogenes. Частина 1. Метод виявлення (ISO 11290-1:1996, IDT)246.00 грн292.00 грн
27. ДСТУ ЕN 13771-1:2013 Компресори та конденсатори для охолодження. Методи випробування з перевіряння робочих характеристик. Частина 1. Компресори охолоджувальні (ЕN 13771-1:2003, IDT)246.00 грн292.00 грн
28. ДСТУ 7710:2015 Продукти кисломолочні для дитячого харчування. Загальні технічні умови235.00 грн279.00 грн
29. ДСТУ 8451:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення органолептичних показників235.00 грн279.00 грн
30. ДСТУ 8419:2015 Оливи мастильні. Визначення втрат під час випарності за методом НОАК235.00 грн279.00 грн
31. ДСТУ 4948:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту нітратів235.00 грн279.00 грн
32. ДСТУ IDF 9ЗА:2003 Молоко і молочні продукти. Визначання Salmonella (IDF 9ЗА:1985, IDT)230.00 грн270.00 грн
33. ДСТУ ISO 11290-2:2003 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення та підрахування Listeria monocytogenes. Частина 2. Метод підрахування (ISO 11290-2:1998, IDT)230.00 грн270.00 грн
34. ДСТУ 2074:2017 Продукти перероблення овочів та фруктів. Терміни та визначення понять230.00 грн270.00 грн
35. ДСТУ 8030:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення білкових речовин226.00 грн190.00 грн
36. ДСТУ ISO 5165:2013 Нафтопродукти. Визначення характеристики спалахування дизельних палив. Метод цетанового числа на двигуні (ISO 5165:1998, IDT)212.00 грн252.00 грн
37. ДСТУ ISO 15011-5:2008 Охорона здоров'я і безпека у зварюванні та споріднених процесах. Лабораторний метод відбирання аерозолів і газів. Частина 5. Ідентифікація продуктів теплової деструкції, утворюваних під час зварювання чи різання виробів, що цілком або частково складаються з органічних матеріалів (ISO 15011-5:2006, IDT)212.00 грн252.00 грн
38. ДСТУ 8402:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Рефрактометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовин212.00 грн252.00 грн
39. ДСТУ 7355:2013 Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості біфідобактерій201.00 грн239.00 грн
40. ДСТУ 8040:2015 Продукти харчові. Метод виявлення та визначання Bacillus cereus201.00 грн239.00 грн
41. ДСТУ 7498:2014 Геотермальна енергетика. Терміни та визначення понять195.50 грн229.50 грн
42. ДСТУ 7727:2015 Продукти коксування хімічні. Правила приймання та методи відбирання проб190.00 грн226.00 грн
43. ДСТУ 7569:2014 Вугілля кам'яне. Метод визначення виходу рідкорухливих продуктів із пластичної маси вугілля190.00 грн226.00 грн
44. ДСТУ 7711:2015 Суміші молочні рідкі для дитячого харчування. Загальні технічні умови190.00 грн226.00 грн
45. ДСТУ 8535:2015 Продукти харчові. Методи культивування мікроорганізмів190.00 грн226.00 грн
46. ДСТУ 8534:2015 Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів190.00 грн226.00 грн
47. ДСТУ 8253:2015 М'ясо птиці. Методи хімічного аналізування свіжості190.00 грн226.00 грн
48. ДСТУ 8135:2015 Продукти прикорму для дитячого харчування. Консерви м’ясні. Загальні технічні умови190.00 грн226.00 грн
49. ДСТУ 8535:2015 Продукти харчові. Методи культивування мікроорганізмів190.00 грн226.00 грн
50. ДСТУ 8084:2015 Продукти сухі овоче-молочні і фруктово-молочні із зерновими добавками для дитячого харчування. Технічні умови190.00 грн226.00 грн
51. ДСТУ ISO/TS 6733 (IDF/RM 133):2015 Молоко та молочні продукти. Вимірювання масової частки свинцю методом атомно- абсорбційної спектрометрії із застосуванням графітової печі (ISO/TS 6733:2006 (IDF/RM 13:2006), IDT)179.00 грн212.00 грн
52. ДСТУ 8085:2015 Сировина та продукти тваринного походження. Визначання залишкової кількості гормональних стимуляторів методом тонкошарової хроматографії179.00 грн212.00 грн
53. ДСТУ 7578:2014 Олії ефірні та продукти ефіроолійного виробництва. Метод газохроматографічного аналізування179.00 грн212.00 грн
54. ДСТУ ISO 16050:2007 Продукти харчові. Визначення афлатоксину В1, В2, G1 та G2 у зернових культурах, горіхах та продуктах їх перероблення. Метод високоефективної рідинної хроматографії (ISO 16050:2003, IDT)179.00 грн212.00 грн
55. ДСТУ ISO 20483:2016 (ISO 20483:2013, IDT) Злакові та бобові культури. Визначання вмісту азоту та сирого протеїну методом К’єльдаля168.00 грн199.00 грн
56. ДСТУ ISO 13344:2014 Визначення летальної токсичної потенційної небезпечності летких продуктів згоряння (ISO 13344:2004, IDT)168.00 грн199.00 грн
57. ДСТУ 7244:2011 Якість грунту. Спеціальні сировинні зони. Загальні вимоги168.00 грн199.00 грн
58. ДСТУ 8447:2015 Продукти харчові. Метод визначення дріжджів і плісеневих грибів168.00 грн199.00 грн
59. ДСТУ 8551:2015 Консерви молочні згущені та продукти молочні сухі. Визначання кислотності потенціометричним та титрометричним методами168.00 грн199.00 грн
60. ДСТУ 8574:2015 Продукти молочні. Методи визначення масової частки вологи в молочних сухих і згущених продуктах та молоковмісних консервах168.00 грн199.00 грн
61. ДСТУ 8074:2015 Консерви. Соки та сокові продукти. Коктейлі. Загальні технічні умови168.00 грн199.00 грн
62. ДСТУ 8551:2015 Консерви молочні згущені та продукти молочні сухі. Визначання кислотності потенціометричним та титрометричним методами168.00 грн199.00 грн
63. ДСТУ 8630:2016 Продукти харчові. Методи виявлення та визначання кількості осмотолерантних дріжджів і плісеневих грибів168.00 грн199.00 грн
64. ДСТУ 7973:2015 Кози молочних порід. Методи оцінювання екстер’єру та продуктивності168.00 грн199.00 грн
65. ДСТУ 8719:2017 Продукти яєчні. Технічні умови161.00 грн189.00 грн
66. ДСТУ ISO 10565:2003 Насіння олійних культур. Одночасне визначання вмісту олії та вологи. Метод спектроскопії з використовуванням імпульсного ядерного магнітного резонансу (ISO 10565:1998, IDT)161.00 грн189.00 грн
67. ДСТУ 8403:2015 Продукти перероблення фруктів. Метод визначання здатності фруктово-яг ідного пюре у творювати желе та пат156.00 грн186.00 грн
68. ДСТУ ISO 6886:2003 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання стійкості до окиснювання (Прискорена проба на окиснюваність) (ISO 6886:1996, IDT)156.00 грн186.00 грн
69. ДСТУ 4742:2007 Система радіоекологічного моніторингу селітебних територій. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
70. ДСТУ ISO 12205:2014 Нафтопродукти. Метод визначення стабільності щодо окиснення середніх нафтових дистилятів (ISO 12205:1995, IDT)156.00 грн186.00 грн
71. ДСТУ ISO 5500:2005 Макуха і шроти насіння олійних культур. Відбирання проб (контрольний метод) (ISO 5500:1986, IDT)156.00 грн186.00 грн
72. ДСТУ 4823.2:2007 Продукти м'ясні. Органолептичне оцінювання показників якості. Частина 2. Загальні вимоги156.00 грн186.00 грн
73. ДСТУ 4649:2006 Мед з фітодобавками. Технічні умови156.00 грн186.00 грн
74. ДСТУ 8729:2017 Мед і продукти бджільництва. Визначення кількості мікроорганізмів. Метод підрахування колоній за температури 30 °С149.50 грн175.50 грн
75. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-52:2007 Картопля рання та продовольча. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЗК ООН FFV-52:2006, IDT)149.50 грн175.50 грн
76. ДСТУ 4894:2007 Риба та рибні продукти. Фотометричний метод визначення гістаміну149.50 грн175.50 грн
77. ДСТУ 8684:2016 Мед і продукти бджільництва. Готування проб і розведень для мікробіологічного досліджування145.00 грн172.00 грн
78. ДСТУ 8568:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберігання145.00 грн172.00 грн
79. ДСТУ 8698:2016 Нафтопродукти рідкі. Фракція бензинова (компонент палив для бензинових двигунів). Технічні умови145.00 грн172.00 грн
80. ДСТУ 8029:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення вологи145.00 грн172.00 грн
81. ДСТУ 8062:2015 Продукти молочні сухі. Спектрометричний метод визначення вмісту молочної кислоти та лактатів145.00 грн172.00 грн
82. ДСТУ 8069:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Титриметричний метод визначення пектинових речовин145.00 грн172.00 грн
83. ДСТУ 4957:2008 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначення титрованої кислотності145.00 грн172.00 грн
84. ДСТУ 8775:2018 Продукти коксування хімічні. Метод визначення загальної сірки145.00 грн172.00 грн
85. ДСТУ 8076:2015 Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Визначення вмісту розчинного протеїну титрометричним методом К’єльдаля138.00 грн162.00 грн
86. ДСТУ EN ISO 15605:2005 Клеї. Відбирання проб (EN ISO 15605:2004, IDT)138.00 грн162.00 грн
87. ДСТУ 8379:2015 М'ясо та м'ясні продукти. Прискорений метод визначення складу сировини134.00 грн159.00 грн
88. ДСТУ EN 241:2014 Нафтопродукти рідинні. Визначання вмісту натрію методом атомно-абсорбційної спектрометрії (EN 241:2000, IDT)134.00 грн159.00 грн
89. ДСТУ EN 15104:2013 Тверде біопаливо. Методи визначання вмісту загальних вуглецю, водню та азоту (EN 15104:2011, IDT)134.00 грн159.00 грн
90. ДСТУ EN 1988-2:2014 Продукти харчові. Визначання сульфіту. Частина 2. Ферментативний метод (EN 1988-2:1998, IDT)134.00 грн159.00 грн
91. ДСТУ 7617:2014 Продукти харчові. Метод визначення засвоюваності білка134.00 грн159.00 грн
92. ДСТУ ISO 8682:2006 Яблука. Зберігання в регульованому газовому середовищі (ISO 8682:1987, IDT)134.00 грн159.00 грн
93. ДСТУ EN 60704-2-14:2016 (EN 60704-2-14:2013; EN 60704-2-14:2013/А11:2015, IDT) Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 2-14. Додаткові вимоги до холодильників, шаф для зберігання заморожених продуктів і морозильників для харчових продуктів134.00 грн159.00 грн
94. ДСТУ ISO 959-1:2008 Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 1. Чорний перець (ISO 959-1:1998, IDT)134.00 грн159.00 грн
95. ДСТУ ISO 3595:2007 Жир молочний. Виявлення рослинного жиру з використанням фітостерилацетату (ISO 3595:1976, IDT)134.00 грн159.00 грн
96. ДСТУ EN 1140:2009 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту D-глюкози та D-фруктози методом NADH-спектрометрії (EN 1140:1994, IDT)134.00 грн159.00 грн
97. ДСТУ ISO 2173:2007 Продукти з фруктів та овочів. Визначення розчинних сухих речовин рефрактометричним методом (ISO 2173:2003, IDT)126.50 грн148.50 грн
98. ДСТУ ISO 1026:2013 Продукти плодоовочеві. Метод визначення вмісту сухих речовин сушінням в умовах зниженого тиску та вмісту води азеотропним переганянням (ISO 1026:1982, IDT)123.00 грн146.00 грн
99. ДСТУ 8550:2015 Молоко та молочні продукти. Вимірювання рН потенціометричним методом123.00 грн146.00 грн
100. ДСТУ 8059:2015 Продукти молочні. Визначення вмісту лактози та галактози спектрометричним методом123.00 грн146.00 грн
101. ДСТУ ISO 7558:2005 Фрукти та овочі. Настанова щодо фасування (ISO 7558:1988, IDT)123.00 грн146.00 грн
102. ДСТУ 7001:2009 Продукти перероблення фруктів і овочів. Метод визначання вмісту м'якоті123.00 грн146.00 грн
103. ДСТУ 8125:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування проб123.00 грн146.00 грн
104. ДСТУ 7673:2014 Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначання гесперидину та нарінгіну123.00 грн146.00 грн
105. ДСТУ EN 1138:2009 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту L-яблучної кислоти (L-малату) методом NADH-спектрометрії (EN 1138:1994, IDT)123.00 грн146.00 грн
106. ДСТУ EN 1139:2009 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту D-ізолимонної кислоти методом NADH-спектрометрії (EN 1139:1994, IDT)123.00 грн146.00 грн
107. ДСТУ ISO 6491:2004 Корми для тварин. Визначення вмісту фосфору. Спектрометричний метод (ISO 6491:1998, IDT)115.00 грн135.00 грн
108. ДСТУ ISO 4112:2014 Зернові та бобові. Вимірювання температури зерна, що зберігається насипом (ISO 4112:1990, IDT)115.00 грн135.00 грн
109. ДСТУ 4570:2006 Жири рослинні та олії. Метод визначання пероксидного числа115.00 грн135.00 грн
110. ДСТУ ISO 5502:2005 Макуха і шроти насіння олійних культур. Готування зразків (ISO 5502:1992, IDT)115.00 грн135.00 грн
111. ДСТУ ISO 6478:2009 Арахіс. Технічні умови (ISO 6478:1990, IDT)115.00 грн135.00 грн
112. ДСТУ ISO 7110:2004 Амонію бікарбонат (амонію гідрокарбонат) технічний (зокрема для харчової промисловості). Визначення вмісту свинцю методом полуменевої атомної абсорбції (ISO 7110-1985, IDT)115.00 грн135.00 грн
113. ДСТУ ISO 6639-1:2007 Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 1. Основні положення (ISO 6639-1:1986, IDT)115.00 грн135.00 грн
114. ДСТУ ISO 6639-2:2007 Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 2. Відбирання проб (ISO 6639-2:1986, IDT)115.00 грн135.00 грн
115. ДСТУ ISO 6639-3:2007 Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 3. Контрольний метод (ISO 6639-3:1986, IDT)115.00 грн135.00 грн
116. ДСТУ EN 1067:2005 Клеї. Перевірка і готування проб до випробування (EN 1067:1997, IDT)115.00 грн135.00 грн
117. ДСТУ-Н CODEX STAN 118:2014 Харчові продукти спеціального дієтичного споживання для осіб з непереносимістю глютену. Загальні вимоги. (CODEX STAN 118–1979, IDT)112.00 грн133.00 грн
118. ДСТУ ISO 9719-2001 Коренеплоди. Зберігання на холоді і транспортування в охолодженому стані (ISO 9719:1995, IDT)112.00 грн133.00 грн
119. ДСТУ ISO 9930-2001 Квасоля овочева. Зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 9930:1993, IDT)112.00 грн133.00 грн
120. ДСТУ ISO 5558:2004 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання та ідентифікування антиоксидантів. Метод тонкошарової хроматографії (ISO 5558-1982, IDT)112.00 грн133.00 грн
121. ДСТУ ISO 2825:2009 Прянощі та приправи. Метод готування подрібненої проби для проведення аналізів (ISO 2825:1981, IDT)112.00 грн133.00 грн
122. ДСТУ ISO 9376-2001 Картопля рання. Настанови щодо охолоджування та транспортування в охолодженому станi (ISO 9376:1988, IDT)112.00 грн133.00 грн
123. ДСТУ EN ISO 8973:2013 Гази нафтові скраплені. Розрахунковий метод визначення густини і тиску пари (EN ISO 8973:1999, IDT)112.00 грн133.00 грн
124. ДСТУ 8385:2015 Нафтопродукти. Палива авіаційні та дистилятні. Метод визначення питомої електропровідності112.00 грн133.00 грн
125. ДСТУ 3871:2015 Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання вологості зерна та продуктів його перероблення112.00 грн133.00 грн
126. ДСТУ 7648:2014 Харчові продукти. Вимоги до методів відбирання проб для арбітражного контролю вмісту бенз(а)пірену112.00 грн133.00 грн
127. ДСТУ 7992:2015 М'ясо та м’ясна сировина. Методи відбирання проб та органолептичного оцінювання свіжості112.00 грн133.00 грн
128. ДСТУ ISO 6659-2002 Перець солодкий. Настанови щодо зберігання і транспортування в охолодженому стані (ISO 6659:1981, IDT)112.00 грн133.00 грн
129. ДСТУ ISO 7513:2007 Чай швидкорозчинний гранульований. Визначення вмісту вологи (втрата маси за температури 103°С) (ISO 7513:1990, IDT)112.00 грн133.00 грн
130. ДСТУ ISO 729:2005 Насіння олійних культур. Визначення кислотності олії (ISO 729:1988, IDT)112.00 грн133.00 грн
131. ДСТУ ISO 2917-2001 М'ясо та м'яснi продукти. Визначання рН (контрольний метод) (ISO 2917:1999, IDT)112.00 грн133.00 грн
132. ДСТУ ISO 1673-2002 Цибуля ріпчаста. Настанови щодо зберігання (ISO 1673:1991, IDT)112.00 грн133.00 грн
133. ДСТУ ISO 6663-2002 Часник. Зберігання в холоді (ISO 6663:1995, IDT)112.00 грн133.00 грн
134. ДСТУ 4117:2007 Зерно і продукти його переробки. Визначення показників якості методом інфрачервоної спектроскопії112.00 грн133.00 грн
135. ДСТУ 8380:2015 М'ясо та м'ясні продукти. Метод вимірювання масової частки жиру112.00 грн133.00 грн
136. ДСТУ ISO 7954:2006 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Загальні настанови з підрахунку дріжджів і мікроскопічних грибів. Техніка підрахування колоній, культивованих за температури 25<град>С (ISO 7954:1987, IDT) 112.00 грн133.00 грн
137. ДСТУ ISO 874-2002 Фрукти та овочі свіжі. Відбирання проб (ISO 874:1980, IDT)112.00 грн133.00 грн
138. ДСТУ ISO 1991-1-2002 Овочі. Номенклатура. Частина 1. Перший список (ISO 1991-1:1982, IDT)112.00 грн133.00 грн
139. ДСТУ ISO 1991-2-2002 Овочі. Номенклатура. Частина 2. Другий список (ISO 1991-2:1995, IDT)112.00 грн133.00 грн
140. ДСТУ 7615:2014 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначання вмісту проліну112.00 грн133.00 грн
141. ДСТУ ISO 972:2008 Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови (ISO 972:1997, IDT)112.00 грн133.00 грн
142. ДСТУ 4255:2003 Борошно із твердої пшениці і крупи манні. Визначання вмісту жовтого пігменту (ISO 11052:1994, MOD)112.00 грн133.00 грн
143. ДСТУ ISO 3720:2007 Чай чорний. Терміни та визначення основних понять і основні вимоги (ISO 3720:1986, IDT)112.00 грн133.00 грн
144. ДСТУ ISO 7562-2001 Картопля. Настанови щодо зберігання у сховищі зі штучним вентилюванням (ISO 7562:1990, IDT)112.00 грн133.00 грн
145. ДСТУ ISO 6557-2:2014 Фрукти, овочі та продукти переробляння. Визначання вмісту аскорбінової кислоти. Частина 2. Практичні методи (ISO 6557/2-1984, IDT)112.00 грн133.00 грн
146. ДСТУ ISO 3496:2014 М’ясо та м’ясні продукти. Метод визначання масової частки гідроксипроліну (ISO 3496:1994, IDT)112.00 грн133.00 грн
147. ДСТУ ISO 4072:2005 Кава зелена у мішках. Відбирання проб (ISO 4072:1982, IDT)112.00 грн133.00 грн
148. ДСТУ-Н CAC/GL-30:2016 (CAC/GL:1999, IDT) Продукти харчові. Мікробіологічний ризик. Принципи та настанови щодо проведення оцінювання100.00 грн115.00 грн
149. ДСТУ 4317:2004 Нафтопродукти паливо (клас F). Класифікація. Частина 1. Категорії палива для суднових двигунів уточнюйтеуточнюйте
150. ДСТУ 4345:2004 Нафтопродукти. Палива рідкі. Номенклатура показників якості уточнюйтеуточнюйте
151. ДСТУ 4160-2003 Нафтопродукти. Визначання тиску насиченої пари. Метод Рейда уточнюйтеуточнюйте
152. ДСТУ ISO 8216-99:2004 Нафтопродукти паливо (клас F). Класифікація. Частина 99. Загальна класифікація уточнюйтеуточнюйте
153. ДСТУ ISO 3015:2012 Нафтопродукти. Метод визначення температури помутніння (ISO 3015:1992, IDT)уточнюйтеуточнюйте
154. ДСТУ EN 24260:2012 Нафтопродукти і вуглеводні. Визначення вмісту сірки методом спалювання за Вікболдом (EN 24260:1994, IDT)уточнюйтеуточнюйте
155. ДСТУ EN ISO 2160:2012 Нафтопродукти. Метод визначення корозійної дії на мідну пластинку (EN ISO 2160:1998, IDT)уточнюйтеуточнюйте
156. ДСТУ EN ISO 3675:2012 Нафта сира та нафтопродукти рідкі. Метод лабораторного визначення густини ареометром (EN ISO 3675:1998, IDT)уточнюйтеуточнюйте
157. ДСТУ EN ISO 4259:2012 Нафтопродукти. Визначення та застосовування характеристик точності методів випробовування (EN ISO 4259:2006, IDT)уточнюйтеуточнюйте
158. ДСТУ EN ISO 6245:2012 Нафтопродукти. Метод визначення золи (EN ISO 6245:2002, IDT)уточнюйтеуточнюйте
159. ДСТУ EN 12662:2012 Нафтопродукти рідкі. Метод визначення домішок у середніх дистилятах (EN 12662:2008, IDT)уточнюйтеуточнюйте
160. ДСТУ 5094:2008 Нафтопродукти. Оливи мастильні, присадки і пакети присадок. Визначання загального лужного числа методом потенціометричного титруванняуточнюйтеуточнюйте
161. ДСТУ ISO 8681-2002 Нафтопродукти та матеріали мастильні. Загальна класифікація. Позначення класів (ISO 8681:1986, IDT)уточнюйтеуточнюйте
162. ДСТУ EN 14078:2009 Нафтопродукти рідкі. Визначення вмісту метилових естерів жирних кислот у середніх дистилятах методом інфрачервоної спектроскопії (EN 14078:2003, IDT) уточнюйтеуточнюйте
163. ДСТУ ISO 13759:2009 Нафтопродукти. Визначення вмісту алкілнітратів у дизельних паливах спектрометричним методом (ISO 13759:1996, IDT) уточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали