Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «продукти»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ ЕЭК ООН ECE/TRADE/326:2007 Яловичина. Туші та відруби. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН ECE/TRADE/326:2004, IDT)793.50 грнуточнюйте
2. ДСТУ 8720:2017 Вироби ковбасні та продукти з м’яса. Методи визначення мікробного забруднення736.00 грнуточнюйте
3. ДСТУ ISO 14050:2016 (ISO 14050:2009, IDT) Екологічне управління. Словник термінів632.50 грнуточнюйте
4. ДСТУ EN ISO 4259:2012 Нафтопродукти. Визначення та застосовування характеристик точності методів випробовування (EN ISO 4259:2006, IDT)621.00 грнуточнюйте
5. ДСТУ ЕЭК ООН ECE/AGR/135:2007 Свинина. Туші та відруби. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН ECE/AGR/135:2007, IDT)621.00 грнуточнюйте
6. ДСТУ 7999:2015 Продукти харчові. Методи визначання молочнокислих бактерій552.00 грнуточнюйте
7. ДСТУ 2567:2007 Цукрове виробництво. Терміни та визначення понять540.50 грнуточнюйте
8. ДСТУ 8104:2015 Яйця харчові, продукти яєчні. Методи визначення мікробіологічних показників494.50 грнуточнюйте
9. ДСТУ 7357:2013 Молоко та молочні продукти. Методи мікробіологічного контролювання437.00 грнуточнюйте
10. ДСТУ EN 454:2016 (EN 454:2014, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі планетарні. Вимоги щодо безпеки та гігієни425.50 грнуточнюйте
11. ДСТУ ISO 707:2002 Молоко та молочні продукти. Настанови з відбирання проб (ISO 707:1997, IDT)402.50 грнуточнюйте
12. ДСТУ EN 12852:2016 (EN 12852:2001 + A1:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Кухонні комбайни та блендери. Вимоги щодо безпеки та гігієни402.50 грнуточнюйте
13. ДСТУ 4488:2005 Нафта і нафтопродукти. Методи відбирання проб 368.00 грнуточнюйте
14. ДСТУ 4837:2007 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови356.50 грнуточнюйте
15. ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови345.00 грнуточнюйте
16. ДСТУ 8397:2015 Молоко і молочні продукти. Методи якісного визначання антибіотиків, сульфаніламідів та інших інгібіторів333.50 грнуточнюйте
17. ДСТУ EN 24260:2012 Нафтопродукти і вуглеводні. Визначення вмісту сірки методом спалювання за Вікболдом (EN 24260:1994, IDT)322.00 грнуточнюйте
18. ДСТУ ISO 5555:2003 Жири та олії тваринні і рослинні. Відбір проб (ISO 5555:1991, IDT)322.00 грнуточнюйте
19. ДСТУ EN 15035:2010 Котли опалювальні. Спеціальні вимоги щодо котлів на рідкому паливі номінальною тепловою потужністю не більше ніж 70 кВт, із закритою камерою згоряння (EN 15035:2006, IDT)310.50 грнуточнюйте
20. ДСТУ 4160-2003 Нафтопродукти. Визначання тиску насиченої пари. Метод Рейда 299.00 грнуточнюйте
21. ДСТУ 7539:2014 Якість ґрунту. Оцінювання продуктивної здатності земельних ресурсів за агроґрунтовими потенціалами природної та ефективної родючості. Порядок та правила виконання287.50 грнуточнюйте
22. ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови287.50 грнуточнюйте
23. ДСТУ EN 12824:2004 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення Salmonella (EN 12824:1997, IDT)287.50 грнуточнюйте
24. ДСТУ EN 13771-2:2013 Компресори та конденсатори для охолодження. Методи випробування з перевіряння робочих характеристик. Частина 2. Агрегати компресорно-конденсаторні (EN 13771-2:2007, IDT)276.00 грнуточнюйте
25. ДСТУ ISO 7002:2006 Продукти сільськогосподарські харчові. Схема стандартного методу відбирання проб з партії (ISO 7002:1986, IDT)264.50 грнуточнюйте
26. ДСТУ EN 1751-2001 Системи вентиляції і кондиціонування повітря. Повітророзподільники. Аеродинамічні випробування дроселів і клапанів (ЕN 1751:1998, IDТ)253.00 грнуточнюйте
27. ДСТУ ISO 5538:2004 Молоко та молочні продукти. Відбирання проб. Контроль за якісними ознаками (ISO 5538:1987, IDT)253.00 грнуточнюйте
28. ДСТУ ЕN 13771-1:2013 Компресори та конденсатори для охолодження. Методи випробування з перевіряння робочих характеристик. Частина 1. Компресори охолоджувальні (ЕN 13771-1:2003, IDT)253.00 грнуточнюйте
29. ДСТУ ISO 6639-4:2007 Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 4. Прискорені методи (ISO 6639-4:1987, IDT)253.00 грнуточнюйте
30. ДСТУ 8419:2015 Оливи мастильні. Визначення втрат під час випарності за методом НОАК241.50 грнуточнюйте
31. ДСТУ ISO 11290-1:2003 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення та підрахування Listeria monocytogenes. Частина 1. Метод виявлення (ISO 11290-1:1996, IDT)241.50 грнуточнюйте
32. ДСТУ 8044:2015 Угіддя природні кормові. Методи визначення продуктивності241.50 грнуточнюйте
33. ДСТУ 7710:2015 Продукти кисломолочні для дитячого харчування. Загальні технічні умови230.00 грнуточнюйте
34. ДСТУ 8451:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення органолептичних показників230.00 грнуточнюйте
35. ДСТУ 4948:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту нітратів230.00 грнуточнюйте
36. ДСТУ IDF 9ЗА:2003 Молоко і молочні продукти. Визначання Salmonella (IDF 9ЗА:1985, IDT)230.00 грнуточнюйте
37. ДСТУ ISO 11290-2:2003 Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення та підрахування Listeria monocytogenes. Частина 2. Метод підрахування (ISO 11290-2:1998, IDT)230.00 грнуточнюйте
38. ДСТУ 2074:2017 Продукти перероблення овочів та фруктів. Терміни та визначення понять230.00 грнуточнюйте
39. ДСТУ 8402:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Рефрактометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовин218.50 грнуточнюйте
40. ДСТУ 7355:2013 Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості біфідобактерій207.00 грнуточнюйте
41. ДСТУ ISO 5165:2013 Нафтопродукти. Визначення характеристики спалахування дизельних палив. Метод цетанового числа на двигуні (ISO 5165:1998, IDT)207.00 грнуточнюйте
42. ДСТУ ISO 15011-5:2008 Охорона здоров'я і безпека у зварюванні та споріднених процесах. Лабораторний метод відбирання аерозолів і газів. Частина 5. Ідентифікація продуктів теплової деструкції, утворюваних під час зварювання чи різання виробів, що цілком або частково складаються з органічних матеріалів (ISO 15011-5:2006, IDT)207.00 грнуточнюйте
43. ДСТУ 7727:2015 Продукти коксування хімічні. Правила приймання та методи відбирання проб195.50 грнуточнюйте
44. ДСТУ 8535:2015 Продукти харчові. Методи культивування мікроорганізмів195.50 грнуточнюйте
45. ДСТУ 8534:2015 Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів195.50 грнуточнюйте
46. ДСТУ 8040:2015 Продукти харчові. Метод виявлення та визначання Bacillus cereus195.50 грнуточнюйте
47. ДСТУ 8135:2015 Продукти прикорму для дитячого харчування. Консерви м’ясні. Загальні технічні умови195.50 грнуточнюйте
48. ДСТУ 8535:2015 Продукти харчові. Методи культивування мікроорганізмів195.50 грнуточнюйте
49. ДСТУ 8084:2015 Продукти сухі овоче-молочні і фруктово-молочні із зерновими добавками для дитячого харчування. Технічні умови195.50 грнуточнюйте
50. ДСТУ 7498:2014 Геотермальна енергетика. Терміни та визначення понять195.50 грнуточнюйте
51. ДСТУ 4947:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту мікотоксину патуліну195.50 грнуточнюйте
52. ДСТУ ISO/TS 6733 (IDF/RM 133):2015 Молоко та молочні продукти. Вимірювання масової частки свинцю методом атомно- абсорбційної спектрометрії із застосуванням графітової печі (ISO/TS 6733:2006 (IDF/RM 13:2006), IDT)184.00 грнуточнюйте
53. ДСТУ 8030:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення білкових речовин184.00 грнуточнюйте
54. ДСТУ 7569:2014 Вугілля кам'яне. Метод визначення виходу рідкорухливих продуктів із пластичної маси вугілля184.00 грнуточнюйте
55. ДСТУ 7711:2015 Суміші молочні рідкі для дитячого харчування. Загальні технічні умови184.00 грнуточнюйте
56. ДСТУ 8253:2015 М'ясо птиці. Методи хімічного аналізування свіжості184.00 грнуточнюйте
57. ДСТУ 8085:2015 Сировина та продукти тваринного походження. Визначання залишкової кількості гормональних стимуляторів методом тонкошарової хроматографії184.00 грнуточнюйте
58. ДСТУ 7578:2014 Олії ефірні та продукти ефіроолійного виробництва. Метод газохроматографічного аналізування184.00 грнуточнюйте
59. ДСТУ ISO 20483:2016 (ISO 20483:2013, IDT) Злакові та бобові культури. Визначання вмісту азоту та сирого протеїну методом К’єльдаля172.50 грнуточнюйте
60. ДСТУ ISO 13344:2014 Визначення летальної токсичної потенційної небезпечності летких продуктів згоряння (ISO 13344:2004, IDT)172.50 грнуточнюйте
61. ДСТУ 7244:2011 Якість грунту. Спеціальні сировинні зони. Загальні вимоги172.50 грнуточнюйте
62. ДСТУ 8447:2015 Продукти харчові. Метод визначення дріжджів і плісеневих грибів172.50 грнуточнюйте
63. ДСТУ 8551:2015 Консерви молочні згущені та продукти молочні сухі. Визначання кислотності потенціометричним та титрометричним методами172.50 грнуточнюйте
64. ДСТУ 8574:2015 Продукти молочні. Методи визначення масової частки вологи в молочних сухих і згущених продуктах та молоковмісних консервах172.50 грнуточнюйте
65. ДСТУ 8074:2015 Консерви. Соки та сокові продукти. Коктейлі. Загальні технічні умови172.50 грнуточнюйте
66. ДСТУ 8551:2015 Консерви молочні згущені та продукти молочні сухі. Визначання кислотності потенціометричним та титрометричним методами172.50 грнуточнюйте
67. ДСТУ 8630:2016 Продукти харчові. Методи виявлення та визначання кількості осмотолерантних дріжджів і плісеневих грибів172.50 грнуточнюйте
68. ДСТУ ISO 16050:2007 Продукти харчові. Визначення афлатоксину В1, В2, G1 та G2 у зернових культурах, горіхах та продуктах їх перероблення. Метод високоефективної рідинної хроматографії (ISO 16050:2003, IDT)172.50 грнуточнюйте
69. ДСТУ 8403:2015 Продукти перероблення фруктів. Метод визначання здатності фруктово-яг ідного пюре у творювати желе та пат161.00 грнуточнюйте
70. ДСТУ ISO 6886:2003 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання стійкості до окиснювання (Прискорена проба на окиснюваність) (ISO 6886:1996, IDT)161.00 грнуточнюйте
71. ДСТУ 5094:2008 Нафтопродукти. Оливи мастильні, присадки і пакети присадок. Визначання загального лужного числа методом потенціометричного титрування161.00 грнуточнюйте
72. ДСТУ EN ISO 2160:2012 Нафтопродукти. Метод визначення корозійної дії на мідну пластинку (EN ISO 2160:1998, IDT)161.00 грнуточнюйте
73. ДСТУ 4742:2007 Система радіоекологічного моніторингу селітебних територій. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
74. ДСТУ ISO 5500:2005 Макуха і шроти насіння олійних культур. Відбирання проб (контрольний метод) (ISO 5500:1986, IDT)161.00 грнуточнюйте
75. ДСТУ 4823.2:2007 Продукти м'ясні. Органолептичне оцінювання показників якості. Частина 2. Загальні вимоги161.00 грнуточнюйте
76. ДСТУ 7973:2015 Кози молочних порід. Методи оцінювання екстер’єру та продуктивності161.00 грнуточнюйте
77. ДСТУ 4649:2006 Мед з фітодобавками. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
78. ДСТУ 8719:2017 Продукти яєчні. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
79. ДСТУ ISO 10565:2003 Насіння олійних культур. Одночасне визначання вмісту олії та вологи. Метод спектроскопії з використовуванням імпульсного ядерного магнітного резонансу (ISO 10565:1998, IDT)161.00 грнуточнюйте
80. ДСТУ 8684:2016 Мед і продукти бджільництва. Готування проб і розведень для мікробіологічного досліджування149.50 грнуточнюйте
81. ДСТУ 8568:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Пакування, маркування, транспортування та зберігання149.50 грнуточнюйте
82. ДСТУ EN ISO 3675:2012 Нафта сира та нафтопродукти рідкі. Метод лабораторного визначення густини ареометром (EN ISO 3675:1998, IDT)149.50 грнуточнюйте
83. ДСТУ ISO 12205:2014 Нафтопродукти. Метод визначення стабільності щодо окиснення середніх нафтових дистилятів (ISO 12205:1995, IDT)149.50 грнуточнюйте
84. ДСТУ 8698:2016 Нафтопродукти рідкі. Фракція бензинова (компонент палив для бензинових двигунів). Технічні умови149.50 грнуточнюйте
85. ДСТУ 8029:2015 Риба та рибні продукти. Методи визначення вологи149.50 грнуточнюйте
86. ДСТУ 8069:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Титриметричний метод визначення пектинових речовин149.50 грнуточнюйте
87. ДСТУ 4957:2008 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначення титрованої кислотності149.50 грнуточнюйте
88. ДСТУ ISO 959-1:2008 Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 1. Чорний перець (ISO 959-1:1998, IDT)149.50 грнуточнюйте
89. ДСТУ 8729:2017 Мед і продукти бджільництва. Визначення кількості мікроорганізмів. Метод підрахування колоній за температури 30 °С149.50 грнуточнюйте
90. ДСТУ ЕЭК ООН FFV-52:2007 Картопля рання та продовольча. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЗК ООН FFV-52:2006, IDT)149.50 грнуточнюйте
91. ДСТУ 4894:2007 Риба та рибні продукти. Фотометричний метод визначення гістаміну149.50 грнуточнюйте
92. ДСТУ 8379:2015 М'ясо та м'ясні продукти. Прискорений метод визначення складу сировини138.00 грнуточнюйте
93. ДСТУ EN 1988-2:2014 Продукти харчові. Визначання сульфіту. Частина 2. Ферментативний метод (EN 1988-2:1998, IDT)138.00 грнуточнюйте
94. ДСТУ 8062:2015 Продукти молочні сухі. Спектрометричний метод визначення вмісту молочної кислоти та лактатів138.00 грнуточнюйте
95. ДСТУ 7617:2014 Продукти харчові. Метод визначення засвоюваності білка138.00 грнуточнюйте
96. ДСТУ ISO 8682:2006 Яблука. Зберігання в регульованому газовому середовищі (ISO 8682:1987, IDT)138.00 грнуточнюйте
97. ДСТУ EN 60704-2-14:2016 (EN 60704-2-14:2013; EN 60704-2-14:2013/А11:2015, IDT) Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 2-14. Додаткові вимоги до холодильників, шаф для зберігання заморожених продуктів і морозильників для харчових продуктів138.00 грнуточнюйте
98. ДСТУ 8775:2018 Продукти коксування хімічні. Метод визначення загальної сірки138.00 грнуточнюйте
99. ДСТУ ISO 3595:2007 Жир молочний. Виявлення рослинного жиру з використанням фітостерилацетату (ISO 3595:1976, IDT)138.00 грнуточнюйте
100. ДСТУ 8076:2015 Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Визначення вмісту розчинного протеїну титрометричним методом К’єльдаля138.00 грнуточнюйте
101. ДСТУ EN ISO 15605:2005 Клеї. Відбирання проб (EN ISO 15605:2004, IDT)138.00 грнуточнюйте
102. ДСТУ EN 12662:2012 Нафтопродукти рідкі. Метод визначення домішок у середніх дистилятах (EN 12662:2008, IDT)126.50 грнуточнюйте
103. ДСТУ EN 241:2014 Нафтопродукти рідинні. Визначання вмісту натрію методом атомно-абсорбційної спектрометрії (EN 241:2000, IDT)126.50 грнуточнюйте
104. ДСТУ EN 15104:2013 Тверде біопаливо. Методи визначання вмісту загальних вуглецю, водню та азоту (EN 15104:2011, IDT)126.50 грнуточнюйте
105. ДСТУ-Н CAC/GL-30:2016 (CAC/GL:1999, IDT) Продукти харчові. Мікробіологічний ризик. Принципи та настанови щодо проведення оцінювання126.50 грнуточнюйте
106. ДСТУ 8059:2015 Продукти молочні. Визначення вмісту лактози та галактози спектрометричним методом126.50 грнуточнюйте
107. ДСТУ 7001:2009 Продукти перероблення фруктів і овочів. Метод визначання вмісту м'якоті126.50 грнуточнюйте
108. ДСТУ 8125:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування проб126.50 грнуточнюйте
109. ДСТУ 7673:2014 Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначання гесперидину та нарінгіну126.50 грнуточнюйте
110. ДСТУ EN 1140:2009 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту D-глюкози та D-фруктози методом NADH-спектрометрії (EN 1140:1994, IDT)126.50 грнуточнюйте
111. ДСТУ ISO 2173:2007 Продукти з фруктів та овочів. Визначення розчинних сухих речовин рефрактометричним методом (ISO 2173:2003, IDT)126.50 грнуточнюйте
112. ДСТУ 4953:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Метод визначання вмісту крохмалю126.50 грнуточнюйте
113. ДСТУ-Н CODEX STAN 118:2014 Харчові продукти спеціального дієтичного споживання для осіб з непереносимістю глютену. Загальні вимоги. (CODEX STAN 118–1979, IDT)115.00 грнуточнюйте
114. ДСТУ ISO 9719-2001 Коренеплоди. Зберігання на холоді і транспортування в охолодженому стані (ISO 9719:1995, IDT)115.00 грнуточнюйте
115. ДСТУ ISO 9930-2001 Квасоля овочева. Зберігання та транспортування в охолодженому стані (ISO 9930:1993, IDT)115.00 грнуточнюйте
116. ДСТУ ISO 5558:2004 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання та ідентифікування антиоксидантів. Метод тонкошарової хроматографії (ISO 5558-1982, IDT)115.00 грнуточнюйте
117. ДСТУ ISO 2825:2009 Прянощі та приправи. Метод готування подрібненої проби для проведення аналізів (ISO 2825:1981, IDT)115.00 грнуточнюйте
118. ДСТУ ISO 9376-2001 Картопля рання. Настанови щодо охолоджування та транспортування в охолодженому станi (ISO 9376:1988, IDT)115.00 грнуточнюйте
119. ДСТУ ISO 8216-99:2004 Нафтопродукти паливо (клас F). Класифікація. Частина 99. Загальна класифікація 115.00 грнуточнюйте
120. ДСТУ ISO 8681-2002 Нафтопродукти та матеріали мастильні. Загальна класифікація. Позначення класів (ISO 8681:1986, IDT)115.00 грнуточнюйте
121. ДСТУ EN 14078:2009 Нафтопродукти рідкі. Визначення вмісту метилових естерів жирних кислот у середніх дистилятах методом інфрачервоної спектроскопії (EN 14078:2003, IDT) 115.00 грнуточнюйте
122. ДСТУ ISO 13759:2009 Нафтопродукти. Визначення вмісту алкілнітратів у дизельних паливах спектрометричним методом (ISO 13759:1996, IDT) 115.00 грнуточнюйте
123. ДСТУ ISO 3015:2012 Нафтопродукти. Метод визначення температури помутніння (ISO 3015:1992, IDT)115.00 грнуточнюйте
124. ДСТУ EN ISO 6245:2012 Нафтопродукти. Метод визначення золи (EN ISO 6245:2002, IDT)115.00 грнуточнюйте
125. ДСТУ EN ISO 8973:2013 Гази нафтові скраплені. Розрахунковий метод визначення густини і тиску пари (EN ISO 8973:1999, IDT)115.00 грнуточнюйте
126. ДСТУ 8385:2015 Нафтопродукти. Палива авіаційні та дистилятні. Метод визначення питомої електропровідності115.00 грнуточнюйте
127. ДСТУ ISO 1026:2013 Продукти плодоовочеві. Метод визначення вмісту сухих речовин сушінням в умовах зниженого тиску та вмісту води азеотропним переганянням (ISO 1026:1982, IDT)115.00 грнуточнюйте
128. ДСТУ 3871:2015 Метрологія. Державна повірочна схема для засобів вимірювання вологості зерна та продуктів його перероблення115.00 грнуточнюйте
129. ДСТУ 7648:2014 Харчові продукти. Вимоги до методів відбирання проб для арбітражного контролю вмісту бенз(а)пірену115.00 грнуточнюйте
130. ДСТУ 7992:2015 М'ясо та м’ясна сировина. Методи відбирання проб та органолептичного оцінювання свіжості115.00 грнуточнюйте
131. ДСТУ ISO 6659-2002 Перець солодкий. Настанови щодо зберігання і транспортування в охолодженому стані (ISO 6659:1981, IDT)115.00 грнуточнюйте
132. ДСТУ ISO 7513:2007 Чай швидкорозчинний гранульований. Визначення вмісту вологи (втрата маси за температури 103°С) (ISO 7513:1990, IDT)115.00 грнуточнюйте
133. ДСТУ ISO 729:2005 Насіння олійних культур. Визначення кислотності олії (ISO 729:1988, IDT)115.00 грнуточнюйте
134. ДСТУ ISO 2917-2001 М'ясо та м'яснi продукти. Визначання рН (контрольний метод) (ISO 2917:1999, IDT)115.00 грнуточнюйте
135. ДСТУ 8550:2015 Молоко та молочні продукти. Вимірювання рН потенціометричним методом115.00 грнуточнюйте
136. ДСТУ ISO 1673-2002 Цибуля ріпчаста. Настанови щодо зберігання (ISO 1673:1991, IDT)115.00 грнуточнюйте
137. ДСТУ ISO 6663-2002 Часник. Зберігання в холоді (ISO 6663:1995, IDT)115.00 грнуточнюйте
138. ДСТУ 4117:2007 Зерно і продукти його переробки. Визначення показників якості методом інфрачервоної спектроскопії115.00 грнуточнюйте
139. ДСТУ 8380:2015 М'ясо та м'ясні продукти. Метод вимірювання масової частки жиру115.00 грнуточнюйте
140. ДСТУ ISO 7954:2006 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Загальні настанови з підрахунку дріжджів і мікроскопічних грибів. Техніка підрахування колоній, культивованих за температури 25<град>С (ISO 7954:1987, IDT) 115.00 грнуточнюйте
141. ДСТУ ISO 874-2002 Фрукти та овочі свіжі. Відбирання проб (ISO 874:1980, IDT)115.00 грнуточнюйте
142. ДСТУ ISO 1991-1-2002 Овочі. Номенклатура. Частина 1. Перший список (ISO 1991-1:1982, IDT)115.00 грнуточнюйте
143. ДСТУ ISO 1991-2-2002 Овочі. Номенклатура. Частина 2. Другий список (ISO 1991-2:1995, IDT)115.00 грнуточнюйте
144. ДСТУ ISO 7558:2005 Фрукти та овочі. Настанова щодо фасування (ISO 7558:1988, IDT)115.00 грнуточнюйте
145. ДСТУ 7615:2014 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначання вмісту проліну115.00 грнуточнюйте
146. ДСТУ ISO 972:2008 Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови (ISO 972:1997, IDT)115.00 грнуточнюйте
147. ДСТУ 4255:2003 Борошно із твердої пшениці і крупи манні. Визначання вмісту жовтого пігменту (ISO 11052:1994, MOD)115.00 грнуточнюйте
148. ДСТУ ISO 3720:2007 Чай чорний. Терміни та визначення основних понять і основні вимоги (ISO 3720:1986, IDT)115.00 грнуточнюйте
149. ДСТУ ISO 7562-2001 Картопля. Настанови щодо зберігання у сховищі зі штучним вентилюванням (ISO 7562:1990, IDT)115.00 грнуточнюйте
150. ДСТУ ISO 6557-2:2014 Фрукти, овочі та продукти переробляння. Визначання вмісту аскорбінової кислоти. Частина 2. Практичні методи (ISO 6557/2-1984, IDT)115.00 грнуточнюйте
151. ДСТУ ISO 3496:2014 М’ясо та м’ясні продукти. Метод визначання масової частки гідроксипроліну (ISO 3496:1994, IDT)115.00 грнуточнюйте
152. ДСТУ ISO 4072:2005 Кава зелена у мішках. Відбирання проб (ISO 4072:1982, IDT)115.00 грнуточнюйте
153. ДСТУ EN 1138:2009 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту L-яблучної кислоти (L-малату) методом NADH-спектрометрії (EN 1138:1994, IDT)115.00 грнуточнюйте
154. ДСТУ EN 1139:2009 Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту D-ізолимонної кислоти методом NADH-спектрометрії (EN 1139:1994, IDT)115.00 грнуточнюйте
155. ДСТУ ISO 6491:2004 Корми для тварин. Визначення вмісту фосфору. Спектрометричний метод (ISO 6491:1998, IDT)115.00 грнуточнюйте
156. ДСТУ ISO 4112:2014 Зернові та бобові. Вимірювання температури зерна, що зберігається насипом (ISO 4112:1990, IDT)115.00 грнуточнюйте
157. ДСТУ 4570:2006 Жири рослинні та олії. Метод визначання пероксидного числа115.00 грнуточнюйте
158. ДСТУ ISO 5502:2005 Макуха і шроти насіння олійних культур. Готування зразків (ISO 5502:1992, IDT)115.00 грнуточнюйте
159. ДСТУ ISO 6478:2009 Арахіс. Технічні умови (ISO 6478:1990, IDT)115.00 грнуточнюйте
160. ДСТУ ISO 7110:2004 Амонію бікарбонат (амонію гідрокарбонат) технічний (зокрема для харчової промисловості). Визначення вмісту свинцю методом полуменевої атомної абсорбції (ISO 7110-1985, IDT)115.00 грнуточнюйте
161. ДСТУ ISO 6639-1:2007 Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 1. Основні положення (ISO 6639-1:1986, IDT)115.00 грнуточнюйте
162. ДСТУ ISO 6639-2:2007 Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 2. Відбирання проб (ISO 6639-2:1986, IDT)115.00 грнуточнюйте
163. ДСТУ ISO 6639-3:2007 Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. Частина 3. Контрольний метод (ISO 6639-3:1986, IDT)115.00 грнуточнюйте
164. ДСТУ EN 1067:2005 Клеї. Перевірка і готування проб до випробування (EN 1067:1997, IDT)115.00 грнуточнюйте
165. ДСТУ ISO 3961:2004 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання йодного числа (ISO 3961:1996, IDT)115.00 грнуточнюйте
166. ДСТУ ISO 6887-1:2003 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Готування досліджуваних проб, вихідної суспензії та десятикратних розведень для мікробіологічного дослідження. Частина 1. Загальні правила готування вихідної суспензії та десятикратних розведень (ISO 6887-1:1999, IDT)115.00 грнуточнюйте
167. ДСТУ ISO 939:2008 Спеції і приправи. Визначення вмісту вологи. Метод відгону (ISO 939:1980, IDT)115.00 грнуточнюйте
168. ДСТУ 4317:2004 Нафтопродукти паливо (клас F). Класифікація. Частина 1. Категорії палива для суднових двигунів уточнюйтеуточнюйте
169. ДСТУ 4345:2004 Нафтопродукти. Палива рідкі. Номенклатура показників якості уточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали