Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «що не контактує з харчовим продуктом»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ EN 12268:2016 (EN 12268:2014, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Верстати зі стрічковими пилками. Вимоги щодо безпеки та гігієниуточнюйтеуточнюйте
2. ДСТУ EN 454:2016 (EN 454:2014, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі планетарні. Вимоги щодо безпеки та гігієниуточнюйтеуточнюйте
3. ДСТУ EN 12853:2016 (EN 12853:2001 + A1:2010; EN 12853:2001 + A1:2010/AC:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Ручні блендери та вінчики. Вимоги щодо безпеки та гігієниуточнюйтеуточнюйте
4. ДСТУ EN 12852:2016 (EN 12852:2001 + A1:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Кухонні комбайни та блендери. Вимоги щодо безпеки та гігієниуточнюйтеуточнюйте
5. ДСТУ EN 12854:2016 (EN 12854:2003 + A1:2010, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі лопатеві. Вимоги щодо безпеки та гігієниуточнюйтеуточнюйте
6. ДСТУ EN 1974:2016 (EN 1974:1998+А1:2009, IDT) Устатковання для перероблення харчових продуктів. Скибкорізальні машини. Вимоги щодо безпеки та гігієниуточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали