ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ЛИСТ

від 27.02.2012 р. N 11.1/2-16.2/2077-ЕП

Начальнику регіональної митниці
Начальникам митниць
Начальнику Центрального митного управління лабораторних досліджень та експертної роботи

Про внесення змін до листа Держмитслужби від 16.05.2011 N 11.1/2-16/7598-ЕП

З метою вдосконалення роботи за напрямком класифікації товарів, доповнити Методичні рекомендації щодо класифікації окремих товарів згідно з вимогами УКТЗЕД, що надіслані листом Держмитслужби від 16.05.2011 N 11.1/2-16/7598-ЕП (Методичні рекомендації N 11.1/2-16/7598-ЕП) (зі змінами та доповненнями), виклавши пункт 16 додатка 1 (Методичні рекомендації N 11.1/2-16/7598-ЕП) у редакції, що додається.

Додаток, зазначене по тексту на 1 арк.

 

Перший заступник
Голови Служби

О. М. Дороховський

 

Додаток 1

Текстовий опис пункту 16 до додатка 1 Методичних рекомендацій щодо класифікації окремих товарів згідно з вимогами УКТЗЕД, що надісланийлистом Держмитслужби від 16.05.2011 N 11.1/2-16/7598-ЕП (Методичні рекомендації N 11.1/2-16/7598-ЕП) (із змінами та доповненнями):

N з/п

Назва товару

Код товару

Методологія класифікації

16

Терміни "вміст цукру" та "одержані шляхом теплової обробки" для продуктів товарної позиції 2007

2007

Додаткова примітка 2 (a) до групи 20 встановлює порядок розрахунку "вмісту цукру" для продуктів цієї групи. Згідно з цією Приміткою "вміст цукру" у продуктах товарної позиції 2007 визначається як вміст різних цукрів, виражених як цукроза, відповідає цифровому показнику рефрактометра при температурі 20° C, помноженому на коефіцієнт 0,95.
В
УКТЗЕД термін "цукри" означає моносахариди, дисахариди та олігосахариди (відповідно до Пояснень до товарної позиції 2940).
Кількість доданого цукру для продуктів товарної позиції 2007 не розраховується.
Таким чином, для здійснення класифікації продуктів у
товарній позиції 2007 необхідна інформація про показник рефрактометра, виражений як цукроза.
Примітка 5 до групи 20 УКТЗЕД визначає термін "одержані шляхом теплової обробки" для продуктів товарної позиції 2007. Згідно з цією приміткою, термін "одержані шляхом теплової обробки" означає продукти, одержані шляхом термічної обробки при атмосферному тиску або при зниженому тиску для підвищення в'язкості продукту в результаті зменшення вмісту води або іншим способом.
Плоди, горіхи та інші їстівні частини рослин, цілі, порізані на частини або подрібнені, а також їхні суміші, приготовлені і консервовані іншими способами, крім будь-яких способів, зазначених в інших групах або в попередніх товарних позиціях
групи 20, включаються до товарної позиції 2008.

 




 
 
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали