ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ

НАКАЗ

від 19 січня 2018 року N 27

Про затвердження Плану державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження при здійсненні прикордонного державного контролю вантажів, що ввозяться (пересилаються) на митну територію України у 2018 році

Керуючись Законом України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", та з метою перевірки відповідності харчових продуктів рослинного походження, що ввозяться (пересилаються) на митну територію України, вимогам законодавства наказую:

1. Затвердити:

1.1. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у картоплі на 2018 рік (додаток 1);

1.2. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у помідорах на 2018 рік (додаток 2);

1.3. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у цибулі на 2018 рік (додаток 3);

1.4. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у капусті на 2018 рік (додаток 4);

1.5. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у моркві на 2018 рік (додаток 5);

1.6. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у огірках на 2018 рік (додаток 6);

1.7. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у солодкому перці на 2018 рік (додаток 7);

1.8. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у бананах на 2018 рік (додаток 8);

1.9. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у апельсинах на 2018 рік (додаток 9);

1.10. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у мандаринах на 2018 рік (додаток 10);

1.11. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у лимонах на 2018 рік (додаток 11);

1.12. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у винограді на 2018 рік (додаток 12);

1.13. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у яблуках на 2018 рік (додаток 13);

1.14. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у грушах на 2018 рік (додаток 14);

1.15. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у борошні пшеничному на 2018 рік (додаток 15);

1.16. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у борошні із зерна інших зернових культур, крім пшеничного або житнього, на 2018 рік (додаток 16);

1.17. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у крупах із зерна зернових культур на 2018 рік (додаток 17);

1.18. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у зерні зернових культур на 2018 рік (додаток 18);

1.19. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у соєвих бобах на 2018 рік (додаток 19);

1.20. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у арахісі на 2018 рік (додаток 20);

1.21. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у насінні льону за 2018 рік (додаток 21);

1.22. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у насінні соняшнику на 2018 рік (додаток 22);

1.23. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у борошні з насіння олійних на 2018 рік (додаток 23);

1.24. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у олії соєвій на 2018 рік (додаток 24);

1.25. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у фініках на 2018 рік (додаток 25);

1.26. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у олії оливковій на 2018 рік (додаток 26);

1.27. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у олії пальмовій на 2018 рік (додаток 27);

1.28. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у динях на 2018 рік (додаток 28);

1.29. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів в укропі та петрушці на 2018 рік (додаток 29);

1.30. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у цукрі на 2018 рік (додаток 30);

1.31. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у патоці на 2018 рік (додаток 31);

1.32. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у кондитерських виробах на 2018 рік (додаток 32);

1.33. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у какао-бобах на 2018 рік (додаток 33);

1.34. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у какао-пасті на 2018 рік (додаток 34);

1.35. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у какао-маслі на 2018 рік (додаток 35);

1.36. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у какао-порошку на 2018 рік (додаток 36);

1.37. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у шоколаді на 2018 рік (додаток 37);

1.38. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у виробах з макаронного тіста на 2018 рік (додаток 38);

1.39. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у хлібобулочних та борошняних та кондитерських виробах на 2018 рік (додаток 39);

1.40. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у вареннях та джемах на 2018 рік (додаток 40);

1.41. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у соках з плодів на 2018 рік (додаток 41);

1.42. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у воді, включаючи природні або штучні мінеральні, газовані води, на 2018 рік (додаток 42);

1.43. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у пиві із солоду на 2018 рік (додаток 43);

1.44. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у вині виноградному на 2018 рік (додаток 44);

1.45. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у вермуті та інших винах виноградних на 2018 рік (додаток 45);

1.46. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у спирті етиловому на 2018 рік (додаток 46);

1.47. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у горілці на 2018 рік (додаток 47);

1.48. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у персиках на 2018 рік (додаток 48);

1.49. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у сливах на 2018 рік (додаток 49);

1.50. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у хурмі на 2018 рік (додаток 50);

1.51. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у чаї на 2018 рік (додаток 51);

1.52. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у рисі на 2018 рік (додаток 52);

1.53. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у крохмалі на 2018 рік (додаток 53);

1.54. План державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у фруктозі на 2018 рік (додаток 54).

2. Начальникам головних управлінь Держпродспоживслужби в областях:

2.1. Забезпечити відбір зразків та проведення у повному обсязі досліджень відповідно до Плану державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження при здійсненні прикордонного державного контролю вантажів, що ввозяться (пересилаються) на митну територію України у 2018 році (далі - План моніторингу).

2.2. Визначити та надати Держпродспоживслужбі список відповідальних осіб за проведення обліку зразків, подання звітів про виконання Плану моніторингу.

2.3. Забезпечити надання звітів про проведення відбору зразків та відповідних лабораторних досліджень (випробувань) до Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи відповідно до Плану моніторингу щомісяця до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом, згідно з додатком 55.

2.4. Негайно повідомляти Держпродспоживслужбу та її територіальні органи за місцем призначення вантажу про результати лабораторних досліджень (випробувань) телефоном, факсом або електронною поштою у разі отримання позитивних результатів.

3. Державному науково-дослідному інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи забезпечити узагальнення звітів про проведення відбору зразків, отримання результатів лабораторних досліджень (випробувань) згідно з Планом моніторингу та подання звіту до Держпродспоживслужби щокварталу до 15 числа місяця, що настає за звітним періодом.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на директора Департаменту харчових продуктів та ветеринарної медицини Кобаля Б. І.

 

Голова

В. Лапа

 

Додаток 1
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у картоплі (0701*) на 2018 рік 

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3d. Мікотоксини (патулін)

Нітрати

1

Львівська

5

5

5

5

5

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

5

5

5

5

5

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

25

 

Додаток 2
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у помідорах (0702000000) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (патулін)

Нітрати

1

Київська

20

20

20

20

20

20

2

Львівська

10

10

10

0

10

10

3

Одеська

30

30

30

30

30

30

4

Харківська

6

6

6

6

6

6

5

Херсонська

1

1

1

1

1

1

6

Чернівці

4

4

4

4

0

4

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

67

67

67

57

67

67

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

392

 

Додаток 3
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у цибулі

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3d. Мікотоксини (патулін)

Нітрати

1

Львівська

10

10

10

10

10

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

10

10

10

10

10

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

50

 

Додаток 4
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у капусті (0704*) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

Нітрати

1

Львівська

5

5

5

0

5

2

Одеська

10

10

10

10

10

3

Харківська

6

6

6

6

6

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

21

21

21

16

21

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

100

 

Додаток 5
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у моркві (706) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (патулін)

Нітрати

1

Львівська

10

10

10

0

10

10

2

Одеська

10

10

10

10

10

10

3

Полтавська

1

1

1

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

21

21

21

11

21

21

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

116

 

Додаток 6
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у огірках (070700) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (патулін)

Нітрати

1

Київська

20

20

20

20

20

20

2

Львівська

10

10

10

0

10

10

3

Одеська

40

40

40

40

40

40

4

Харківська

6

6

6

6

6

6

5

Чернівці

4

4

4

4

0

4

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

76

76

76

66

76

76

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

446

 

Додаток 7
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у солодкому перці (0709501000) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (патулін)

Нітрати

1

Київська

10

10

10

10

10

10

2

Львівська

10

10

10

0

10

10

3

Одеська

30

30

30

30

30

30

4

Харківська

3

3

3

3

3

3

5

Чернівці

4

4

4

4

0

4

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

53

53

53

43

53

53

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

308

 

Додаток 8
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у бананах (0803*) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3d. Мікотоксини (патулін)

1

Дніпропетровська

13

13

4

2

Івано-Франківська

5

5

0

3

Київська

10

10

10

4

Львівська

30

30

30

5

Миколаївська

2

2

2

6

Одеська

50

0

50

7

Херсонська

1

1

1

8

Чернігівська

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

112

62

98

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

272

 

Додаток 9
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у апельсинах (080510) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3d. Мікотоксини (патулін)

1

Волинська

3

3

3

2

Дніпропетровська

5

5

7

3

Івано-Франківська

5

5

0

4

Київська

15

15

15

5

Львівська

30

30

30

6

Миколаїв

1

1

1

7

Одеська

50

0

50

8

Полтавська

1

1

1

9

Харківська

6

6

6

10

Херсонська

1

1

1

11

Чернівецька

4

4

0

12

Чернігівська

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

122

72

115

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

309

Додаток 10
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у мандаринах (080520) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3d. Мікотоксини (патулін)

1

Волинська

3

3

3

2

Дніпропетровська

5

5

6

3

Івано-Франківська

5

5

0

4

Київська

30

30

30

5

Львівська

30

30

30

6

Миколаївська

2

2

2

7

Одеська

50

0

50

8

Полтавська

1

1

1

9

Харківська

5

5

5

10

Херсонська

10

10

10

11

Чернівецька

4

4

0

12

Чернігівська

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

146

96

138

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

380

 

Додаток 11
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у лимонах (080550) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3d. Мікотоксини (патулін)

1

Волинська

3

3

3

1

Дніпропетровська

6

6

8

2

Івано-Франківськ

5

5

0

3

Київська

20

20

20

4

Львівська

30

30

30

5

Одеська

50

0

50

6

Харківська

6

6

6

7

Херсонська

1

1

1

8

Чернівецька

4

4

0

9

Чернігівська

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

125

75

118

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

318

 

Додаток 12
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у винограді (0805*) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3d. Мікотоксини (патулін)

Нітрати

1

Дніпропетровська

5

5

2

2

2

Запорізька

2

2

2

2

3

Київська

30

30

30

30

4

Львівська

15

15

15

15

5

Одеська

5

5

5

5

6

Харківська

10

10

10

10

7

Херсонська

1

1

1

1

8

Чернігівська

1

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

69

69

66

66

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

270

 

Додаток 13
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у яблуках (0808*) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (патулін)

Нітрати

1

Волинська

2

2

2

2

2

2

2

Дніпропетровська

3

3

2

2

4

5

3

Львівська

30

30

30

0

30

30

4

Одеська

20

20

20

20

20

20

5

Херсонська

1

1

1

1

1

1

6

Чернігівська

1

1

1

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

56

56

55

25

57

58

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

307

Додаток 14
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у грушах (080830) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (патулін)

Нітрати

1

Львівська

15

15

15

0

15

15

2

Одеська

20

20

20

20

20

20

3

Харківська

3

3

3

3

3

3

4

Херсонська

1

1

1

1

1

1

5

Чернігівська

1

1

1

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

40

40

40

25

40

40

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

225

Додаток 15
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у борошні пшеничному (110100*) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (зераленол, дизоксиніваленол)

1

Запорізька

1

1

1

1

0

2

Львівська

3

3

3

0

0

3

Харківська

6

6

6

6

6

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

10

10

10

7

6

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

43

Додаток 16
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у борошні із зерна інших зернових культур крім пшеничного або житнього (1102) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (зераленол)

1

Запорізька

2

2

2

2

2

2

Одеська

20

20

20

20

20

3

Харківська

1

1

1

1

1

4

Чернігівська

2

2

2

2

2

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

25

25

25

25

25

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

125

 

Додаток 17
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у крупах із зерна зернових культур (1103) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (зераленол, дизоксиніваленол)

1

Дніпропетровська

20

20

25

25

30

2

Запорізька

2

2

2

2

2

3

Одеська

50

50

50

50

0

4

Полтавська

1

1

1

1

1

5

Харківська

1

1

1

1

1

6

Херсонська

1

1

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

75

75

80

80

35

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

345

 

Додаток 18
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у зерні зернових культур (1104) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (зераленол, дизоксиніваленол)

1

Львівська

5

5

5

0

0

2

Одеська

0

0

10

10

0

3

Харківська

1

1

1

1

1

4

Херсонська

1

1

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

7

7

17

12

2

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

45

 

Додаток 19
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у соєвих бобах (120100) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (зераленол, дизоксиніваленол)

1

Одеська

10

10

10

10

10

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

10

10

10

10

10

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

50

 

Додаток 20
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у арахісі (1202) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (афлотоксини)

1

Запорізька

3

3

3

3

3

2

Львівська

5

5

5

0

0

3

Одеська

0

50

50

50

50

4

Харківська

1

1

1

1

1

5

Херсонська

10

10

10

10

10

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

19

69

69

64

64

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

285

 

Додаток 21
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у насінні льону (120400) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (зераленол, дизоксиніваленол)

1

Харківська

1

1

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

1

1

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

5

 

Додаток 22
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у насінні соняшнику (120600) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (зераленол, дизоксиніваленол)

1

Дніпропетровська

1

1

0

0

0

2

Харківська

2

2

2

2

2

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

3

3

2

2

2

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

12

 

Додаток 23
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у борошні з насіння чи плодів олійних культур (1208) на 2017 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (зераленол, дизоксиніваленол)

1

Харківська

1

1

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

1

1

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

5

 

Додаток 24
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у олії соєвій (1507) на 2017 рік

Бенз(а)пірен

1

Дніпропетровська

 

 

2

 

 

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

0

0

2

0

0

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

2

 

Додаток 25
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у фініках (0804) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3d. Мікотоксини (патулін)

1

Харківська

6

6

6

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

6

6

6

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

18

 

Додаток 26
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у олії оливковій (1509) на 2018 рік

Бенз(а)пірен

1

Дніпропетровська

 

 

4

 

 

2

Полтавська

 

 

1

 

 

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

0

0

5

0

0

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

5

 

Додаток 27
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у олії пальмовій (1511) на 2018 рік

Бенз(а)пірен

1

Дніпропетровська

 

 

3

 

 

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

0

0

3

0

0

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

3

 

Додаток 28
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у дині (0807) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (патулін)

Нітрати

1

Харківська

3

3

3

3

3

3

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

3

3

3

3

3

3

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

18

 

Додаток 29
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів в укропі та петрушці (0709) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (патулін)

Нітрати

1

Харківська

6

6

6

6

6

6

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

6

6

6

6

6

6

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

36

 

Додаток 30
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у цукрі (1701) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

1

Львівська

3

3

3

3

2

Одеська

10

10

10

10

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

13

13

13

10

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

49

 

Додаток 31
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у патоці (1703) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

1

Львівська

10

10

10

0

2

Харківська

1

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

11

11

11

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

34

 

Додаток 32
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у кондитерських виробах (1704) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

1

Дніпропетровська

10

10

10

10

2

Львівська

30

30

30

0

3

Одеська

10

10

10

10

4

Харківська

1

1

1

1

5

Чернігівська

1

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

52

52

52

22

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

178

 

Додаток 33
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у какао-бобах (180100) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3d. Мікотоксини (афлотоксини)

1

Дніпропетровська

10

15

10

10

3

Харківська

6

6

6

6

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

16

21

16

16

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

69

 

Додаток 34
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у какао-пасті (1803) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

Бенз(а)пірен

B3d. Мікотоксини (афлотоксини)

1

Дніпропетровська

1

1

1

2

2

2

Львівська

10

10

10

0

0

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

11

11

11

2

2

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

37

 

Додаток 35
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у какао-маслі (1804) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

Бенз(а)пірен

B3d. Мікотоксини (афлотоксини

1

Дніпропетровська

7

7

7

6

6

2

Львівська

5

5

5

0

0

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

12

12

12

6

6

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

48

 

Додаток 36
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у какао-порошку (1805) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3d. Мікотоксини (афлотоксини)

1

Дніпропетровська

10

10

15

10

2

Запорізька

1

1

1

1

3

Львівська

20

20

20

0

4

Одеська

10

10

10

10

5

Полтавська

1

1

1

1

7

Харківська

4

4

4

4

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

46

46

51

26

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

169

 

Додаток 37
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у шоколаді (1806) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

Бенз(а)пірен

B3d. Мікотоксини (афлотоксини)

1

Дніпропетровська

2

2

2

3

3

2

Запорізька

1

1

1

0

1

3

Львівська

10

10

10

0

0

4

Одеська

3

3

3

0

3

5

Харківська

1

1

1

0

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

17

17

17

3

8

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

62

 

Додаток 38
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у виробах з макаронного тіста (1902) на 2018 рік

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3d. Мікотоксини (зераленол, дизоксиніваленол)

1

Дніпропетровська

12

12

2

Львівська

20

0

3

Одеська

5

5

4

Полтавська

1

1

5

Харківська

6

6

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

44

24

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

68

 

Додаток 39
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у хлібобулочних та борошняних та кондитерських виробах (1905) на 2018 рік

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3d. Мікотоксини (зераленол, дизоксиніваленол)

1

Дніпропетровська

11

11

2

Львівська

5

0

3

Одеська

30

30

4

Харківська

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

47

42

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

89

 

Додаток 40
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у вареннях та джемах (2007) на 2018 рік

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

1

Дніпропетровська

3

3

2

Львівська

5

0

3

Одеська

10

10

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

18

13

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

31

 

Додаток 41
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у соках з плодів (2009) на 2018 рік

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (патулін)

1

Дніпропетровська

5

5

5

2

Запорізька

1

1

1

3

Львівська

10

0

0

4

Одеська

10

10

10

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

26

16

16

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

58

 

Додаток 42
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у воді, включаючи природні або штучні мінеральні, газовані (2201), на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

Мікробіологічні показники

1

Дніпропетровська

0

0

10

0

2

Запорізька

1

1

1

1

3

Львівська

5

5

5

0

4

Миколаївська

5

5

5

5

5

Одеська

10

10

10

10

6

Харківська

1

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

22

22

32

17

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

93

 

Додаток 43
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у пиві із солоду (2203) на 2018 рік

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

Натуральність

1

Запорізька

2

0

2

Львівська

10

0

3

Миколаївська

10

0

4

Одеська

30

0

5

Полтавська

1

1

6

Чернігівська

3

3

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

56

4

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

60

 

Додаток 44
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у вині виноградному (2204) на 2018 рік

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3d. Мікотоксини (патулін)

Натуральність

1

Дніпропетровська

51

51

0

2

Запорізька

15

0

0

3

Львівська

10

0

0

4

Одеська

50

50

0

5

Харківська

1

1

1

6

Херсонська

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

128

103

2

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

233

 

Додаток 45
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у вермуті та інших винах виноградних (2205) на 2018 рік

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3d. Мікотоксини (патулін)

Натуральність

1

Львівська

10

0

0

2

Одеська

10

10

0

3

Харківська

1

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

21

11

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

33

 

Додаток 46
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у спирті етиловому (2207) на 2018 рік

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

Натуральність

1

Миколаївська

1

1

2

Одеська

30

0

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

31

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

32

 

Додаток 47
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у горілці (220860) на 2018 рік

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

Натуральність

1

Дніпропетровська

20

0

2

Львівська

5

0

3

Одеська

30

0

4

Харківська

1

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

56

1

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

57

 

Додаток 48
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у персиках (0808*) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (патулін)

1

Київська

5

5

5

5

5

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

5

5

5

5

5

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

25

 

Додаток 49
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
 з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у сливах (0808*) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (патулін)

1

Київська

15

15

15

15

15

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

15

15

15

15

15

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

75

 

Додаток 50
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у хурмі (0810*) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (патулін)

1

Харківська

15

15

15

15

15

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

15

15

15

15

15

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

75

 

Додаток 51
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у чаї (0902) на 2018 рік

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (афлатоксини)

1

Харківська

6

6

6

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

6

6

6

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

18

 

Додаток 52
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у рисі (1006*) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (зераленол, дизоксиніваленол)

1

Харківська

6

6

6

6

6

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

6

6

6

6

6

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

30

 

Додаток 53
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у крохмалі (1108*) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

B3d. Мікотоксини (зераленол, дизоксиніваленол)

1

Харківська

6

6

6

6

6

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

6

6

6

6

6

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

30

 

Додаток 54
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

N
з/п

ОБЛАСТІ

План
державного моніторингу щодо вмісту забруднювачів у фруктозі (1702) на 2018 рік

B3a. Хлорорганічні сполуки

B3b. Фосфорорганічні сполуки

B3c. Хімічні елементи (свинець, кадмій)

B3c. Хімічні елементи (ртуть)

1

Харківська

2

2

2

2

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ

2

2

2

2

 

ВСЬОГО ЗРАЗКІВ (всіх видів досліджень)

8

 

Додаток 55
до наказу Держпродспоживслужби
19.01.2018 N 27

Звіт
про виконання Плану державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження при здійсненні прикордонного державного контролю вантажів, що ввозяться (пересилаються) на митну територію України за _ місяць/квартал _____ року

N

Об'єкт

План на рік

Відібрано зразків

1

2

3

4

Звіт
про результати лабораторних досліджень (випробувань) при виконанні Плану державного моніторингу харчових продуктів рослинного походження при здійсненні прикордонного державного контролю вантажів, що ввозяться (пересилаються) на митну територію України за місяць/квартал _____ року

N

Група речовин

Сполука, що досліджується

Об'єкт дослідження (назва об'єкта санітарного заходу)

Назва імпортера

Назва виробника

Країна походження

Об'єм партії вантажу

Результати дослідження

Назва держлабораторії Держпродспоживслужби

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10


* Звіт надсилати у форматі Exel




 
 
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали