КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 10 серпня 2011 р. N 851

Київ

Про затвердження Порядку декларування наявності цукру

Відповідно до статті 31 Закону України "Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру" Кабінет Міністрів України постановляє:

Затвердити Порядок декларування наявності цукру, що додається.

  

Прем'єр-міністр України

М. АЗАРОВ

Інд. 70

  

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 10 серпня 2011 р. N 851

ПОРЯДОК
декларування наявності цукру

1. Цей Порядок визначає механізм декларування наявності цукру суб'єктами господарювання, які виробляють і зберігають цукор, здійснюють оптову чи роздрібну торгівлю цукром (далі - суб'єкти господарювання).

2. Суб'єкти господарювання складають декларацію про наявні обсяги цукру (далі - декларація) за формою згідно з додатком 1 у двох примірниках, один з яких подають щомісяця до 5 числа територіальним органам Держсільгоспінспекції за місцем зберігання цукру.

Строк зберігання декларації становить три роки.

3. Територіальні органи Держсільгоспінспекції:

подають у п'ятиденний строк зведену інформацію про наявні обсяги цукру за формою згідно з додатком 2 Держсільгоспінспекції, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, облдержадміністраціям;

дають роз'яснення щодо заповнення декларацій та ведуть їх облік.

4. Суб'єкти господарювання несуть відповідальність за повноту і достовірність даних, зазначених у декларації, відповідно до закону.

  

Додаток 1
до Порядку

ДЕКЛАРАЦІЯ
про наявні обсяги цукру
станом на ___ 20__ року

1. Найменування юридичної особи та її місцезнаходження або прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи - підприємця та її місце проживання _______

2. Код платника податків згідно з ЄДРПОУ або реєстраційний номер облікової картки платника податків _______

3. Наявні обсяги цукру (упакований та/або без упаковки)

тонн

Найменування

Наявний обсяг на початок звітного періоду

Надходження цукру за звітний період

Використання (реалізація) цукру за звітний період

Наявний обсяг на кінець звітного періоду

1. Цукор білий (ДСТУ 4623:2006), усього

 

 

 

 

у тому числі:

 

 

 

 

цукор білий кристалічний

 

 

 

 

пресований цукор

 

 

 

 

сахароза для шампанського

 

 

 

 

цукрова пудра

 

 

 

 

2. Інший цукор

 

 

 

 

Керівник
юридичної особи

 
_
(підпис)

 
_______
(ініціали та прізвище)

___ 20__ р.

М. П.

 

Головний бухгалтер юридичної особи

 
_
(підпис)

 
_______
(ініціали та прізвище)

___ 20__ р.

М. П.

 

Фізична особа - підприємець

 
_
(підпис)

 
_______
(ініціали та прізвище)

___ 20__ р.

М. П.

 

Реєстраційний номер

_

від ___ _ 20__ р.

_____
(посада особи, яка зареєструвала декларацію)

__
(підпис)

_
(ініціали та прізвище)

 

М. П.

 

  

Додаток 2
до Порядку

 

ЗВЕДЕНА ІНФОРМАЦІЯ
про наявні обсяги цукру


(найменування регіону)

станом на ___ 20__ року

Найменування

Наявні обсяги цукру, тис. тонн

1. Цукор білий (ДСТУ 4623:2006), усього

 

у тому числі:

 

цукор білий кристалічний

 

пресований цукор

 

сахароза для шампанського

 

цукрова пудра

 

2. Інший цукор

 

 

Розподіл обсягів цукру за місцем його зберігання

Усього цукру, тис. тонн

___

у тому числі того, що зберігається на складах:

 

суб'єктів господарювання, що виробляють цукор

___

інших суб'єктів господарювання

___

Кількість суб'єктів господарювання, що подали декларації про наявні обсяги цукру

___

Начальник територіального органу Держсільгоспінспекції

 
______
(підпис)

__________
(ініціали та прізвище)

 

М. П.

 

  




 
 
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали