Про затвердження вартості набору продуктів для харчування донорів

Розпорядження Вінницької обласної державної адміністрації
від 29 липня 2011 року N 385

Зареєстровано в Головному управлінні юстиції у Вінницькій області
2 серпня 2011 р. за N 39/1001

Відповідно до статті 9 Закону України "Про донорство крові та її компонентів" та наказу Міністерства охорони здоров'я України від 27 квітня 1998 N 101 "Про затвердження Норм харчування і рекомендацій щодо складання наборів продуктів донорам в день здавання крові та (або) її компонентів", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11 травня 1998 року за N 301/2741:

1. Затвердити вартість набору продуктів для харчування донорів, що надаються закладами охорони здоров'я області, що додаються.

2. Юридичному відділу апарату облдержадміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Головного управління юстиції у Вінницькій області.

3. Це розпорядження набирає чинності з моменту офіційного опублікування місцевих засобах масової інформації.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Спірідонову Л. М.

 

Голова обласної
державної адміністрації

М. Джига

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження Вінницької обласної державної адміністрації
29.07.2011 N 385

Зареєстровано
в Головному управлінні юстиції у Вінницькій області
2 серпня 2011 р. за N 39/1001

Вартість набору продуктів для харчування донорів

I варіант обіду

N з/п

Найменування страв

Вартість
грн. коп.

1.

Вінегрет з олією та оселедцем

4,50

2.

Суп гороховий з м'ясним фаршем

5,50

3.

Яловичина відварена
Каша вівсяна + овочеве рагу

14,00

4.

Кисіль з журавлини

3,00

5.

Хліб житній

0,50

6.

Хліб пшеничний

0,50

7.

Масло вершкове

1,50

8.

Яблука свіжі

2,00

9.

Цитрусові (апельсини, мандарини, грейпфрути)

5,00

 

Вартість набору:

36,50

II варіант обіду

N з/п

Найменування страв

Вартість
грн. коп.

1.

Салат із свіжої капусти, моркви та яблук зі сметаною

3,00

2.

Борщ український зі сметаною та м'ясним фаршем

6,00

3.

Курятина відварена
Каша гречана + овочеве рагу

15,00

4.

Компот із кураги з родзинками

3,00

5.

Хліб житній

0,50

6.

Хліб пшеничний

0,50

7.

Масло вершкове

1,50

8.

Яблука свіжі

2,00

9.

Цитрусові (апельсини, мандарини, грейпфрути)

5,00

 

Вартість набору:

36,50

 

Начальник управління
охорони здоров'я та курортів
облдержадміністрації

Л. О. Діденко

 




 
 
Copyright © 2003-2018 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали